tiistai 19. heinäkuuta 2016

Joukossa on voimaa.

Joukoa ei tosin näkynyt, mutta tehosisarukset Nina ja Heikki tulivat kaveriksi ja tsippadai katto lensi roviolle! Sauna näyttää nyt aivan SA-kuvien poltetun maan taktiikan tuvilta, mutta vesikatto on veks ja purkutöistä ei ole enää paljoa jäljellä.

Välikatolta löytyi journalismin aarteita vuodelta 1980 - Kalle ja Ratto. Alan lehtiä kumpikin. Miten tästä kristitystä talosta sellaista voi löytääkään? Kauhulla odotan purukasan perkausta. 

Kiitos Ninni ja Heikki!

2 kommenttia:

 1. Hessun toistuvat kommentit paluumatkalla: "Saara on niin kiva, Jaakob on tosi kiva, maalla on niin ihanan rauhallista, olipa kivvaa, voidaanko ostaa jätskit" ja sama rimpsu uudestaan.
  Pitäisköhän ehdottaa oppilaille pokemonien sijaan saunanpurkua tai yleistä rälläköintiä? Lienee nykykakaroille yhtä eksoottista kuin nurmikolla olevinaan vipeltävä neonkeltainen glitteranime-möllykkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Hessu!
   Meillä kävi sunnuntaina serkkuja ja pikkuserkkuja ja pikkupikkuserkkuja, lapset 10, 7 ja 4 vee saivat superhyvät leikit aikaiseksi kastelukannun, lasipurkin ja lusikan kanssa. Eivät vinkuneet että ei oo tekemistä eivätkä kaivanneet ipadia. Maalla on mukavaa! Ja Hessu voi tulla meille milloin vain.

   Poista